Popkoor


Popkoor, pop koor, popkoor noordhoelland, popkoor Hollands kroon, popkoor schagen, popkoor obdam

 

Samen zingen is nog leuker dan zingen in je eentje!

Daarom is het POPKOOR van De Zangfabriek perfect voor iedereen die houdt van zingen.

Ervaring met meerstemmig zingen en een basiskennis van notenlezen is een pre maar niet vereist. We werken met een drie – of vierstemmige koorarrangementen. Het koor bestaat uit sopraan, alt, tenor en bas. Mannen en vrouwen tussen de 18 en de 40 jaar zijn dus van harte welkom.

 

De repetitie begint met gezamenlijk inzingen en opwarmen van de stem. Er wordt gewerkt aan ademsteun, articulatie en de klankkleur van het koor. Een goede opgewarmde stem in combinatie met een aantal simpele meerstemmige oefeningen zorgen ervoor dat het koor klaar is om te beginnen met zingen.

We gaan werken met een zelf samengesteld repertoire. Denk aan nummers van Fleetwood Mac, Simon & Garfunkel maar ook Dua Lipa en Adele komen aan bod.

 

Samen zingen staat natuurlijk voorop maar de gezelligheid in een koor en een kopje thee na afloop is ook erg belangrijk. Vragen? Mail naar info@de-zangfabriek.nl

 

De repetities zijn op maandag avond van 19.30u tot 21.30u in de Cultuurhuis De Kolk in Lutjewinkel en de lessen worden gegeven door docent Jozèn.

 

Ben jij tussen de 18 en 40 jaar, dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Start - Maandag 25 oktober 2021 

 

Proefles

Lijkt het je leuk om aan te sluiten bij het popkoor, dan is het uiteraard mogelijk om eens een proefles mee te komen doen.

 

Geïnteresseerd??

Vul dan snel het onderstaande formulier in en we nemen snel contact met je op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.