Wat leerlingen zeggen

Ben je benieuwd wat leerlingen zeggen over De Zangfabriek?

Je leest het hieronder:

 

Sarah Koning

'Zangles is nog zoveel leuker dan ik dacht. Ik vond het best spannend om (buiten onze badkamer) te zingen, maar het voelt heel vertrouwd bij Lianne. Ze weet precies wat ze doet en we boeken samen al superveel resultaat. Als ik ooit een album ga uitbrengen, krijgt zij het eerste exemplaar! ;)'

Amber Grimbergen

'Zangles is voor mij echt een duw in

mijn rug geweest. Het zorgt ervoor dat ik durf te zingen en meer ga optreden! Verder leer ik van Lianne ontzettend veel over technieken en kan ik aan haar al mijn vragen stellen over zang! Ook over songwriting krijg ik mooie tips. Zangles heeft mij enorm veel geleerd over durven zingen!'

Josephine groot

'Ik durfde voor de zanglessen van Lianne niet eens alleen voor mijn eigen oma te zingen. Ik was veel te verlegen. Maar door Lianne ben ik gaan geloven in mijn talent. Zingen vind ik superleuk en nu durf ik voor een volle zal te zingen.'


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.