LIANNE KENTER


Lianne Kenter, eigenaresse van De Zangfabriek
De Zangfabriek - Lianne Kenter

Mijn naam is Lianne Kenter, geboren op 13 december 1994.

Sinds oktober 2018 ben ik de trotse eigenaresse van De Zangfabriek!

 

Op jonge leeftijd ben ik begonnen met zingen en ik wist al heel snel dat ik hier uiteindelijk mijn beroep van wilde maken.

Ik ben ooit begonnen bij het kinderkoor van Ursem, wat ik daarna ruim 10 jaar lang heb gedirigeerd. 

Hier is mijn liefde voor het zingen begonnen.

 

Toen ik 12 jaar was ben ik begonnen met zangles en vanaf dat moment wist ik het zeker. Ik wil zangdocente worden en mensen blij maken en coachen met zingen!

Met deze gedachte en dromen in mijn hoofd heb ik had gewerkt aan mijn stem en techniek en zo werd ik in 2014 aangenomen op het Conservatorium van Haarlem voor de richting Pop.

 

De laatste jaren geef ik veel privé-les en groepslessen op verschillende locaties. Ik ben onder andere dirigente van de Bavokids in Ursem en het kinderkoor uit Warmenhuizen. Ook geef ik les voor Cool Kunst en Cultuur in Heerhugowaard. Hiervoor geeft ik verschillende groepslessen op basisscholen in Heerhugowaard. Denk hierbij aan musical-klassen, kerstkoren en muziek voor kleuters.

 

Optreden doe ik op dit moment veel met de coverbands 'Legend' en 'Heartbeat', waar ik de leadzangeres ben. We spelen voornamelijk op bruiloften en privé-feesten. Daarnaast treed ik ook regelmatig op met akoestisch duo XO Music, waarmee we vooral spelen op huwelijksceremonies,  recepties, evenementen, bedrijfsborrels, uitvaarten en andere partijen.

Verder treed ik ook regelmatig projectmatig op, zoals Vrienden Van PX Live in Volendam en als inval-zangeres bij verschillende bandjes.
En in 2017 stond ik met Douwe Bob op het podium en mocht ik zijn backing vocals verzorgen.

 

Zingen is mijn grote passie en dat zal het altijd blijven! Ik ben heel blij dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken.

Ik probeer altijd te streven naar kwaliteit en professionaliteit, maar daarnaast vind ik het ook erg belangrijk om gezelligheid en plezier te hebben, zowel tijdens optredens als in de zangles!

 

Lianne heeft al meerdere leerlingen met succes begeleid, bijvoorbeeld voor The Voice Kids!
Heb je binnenkort een auditie en kan je wel wat hulp gebruiken bij je voorbereiding?

Lianne helpt je hier graag bij. Ze geeft ja handige tips en helpt je met een goede performance.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.