Jozèn Dekker


Mijn naam is Jozèn Dekker. Geboren op 9 juni 1997. Ik ben koordirigente en zangdocente bij De Zangfabriek.

 

Als klein meisje zong en danste ik op alle muziek die ik hoorde. Op jonge leeftijd ben ik op het kinderkoor in Obdam gegaan om iedere week te kunnen zingen. Naast het zingen volgde ik blokfluit les om noten te leren lezen. Zo kon ik ook op gitaarles om mijn zang zelf te kunnen begeleiden.

 

Op de middelbare school nam ik deel aan De Grote Prijs van het Trinitas College, welke ik in 2014 won met de band Avalanche. Hieruit volgde optredens in verschillende poppodia. Ook werd ik regelmatig geboekt voor uitvaarten, feesten en partijen. Dit was voor mij het moment dat ik zeker wist verder te willen in de muziek.

 

Na de middelbare school besloot ik de Opleiding Docent Muziek aan het Utrechts Conservatorium te gaan studeren. Op het conservatorium ben ik meer gaan schrijven en is mijn liefde voor muziek nog meer gegroeid. In 2020 heb ik de opleiding afgerond met een prachtig eindconcert.

 

Sinds 2019 werk ik als muziekdocent en zangeres. Ik geef les op het Trinitas College en op een basisschool. Ook geef ik zanglessen en heb ik ervaring met het dirigeren van grote koren. Optreden als zangeres doe ik vooral op huwelijksceremonies, uitvaarten, evenementen en andere partijen. Ik word begeleid door mijn gitarist Daan of ik speel zelf op de gitaar.

 

Muziek laat u allerlei emoties voelen. Door samen naar muziek te luisteren wordt de emotie gedeeld. Muziek verbindt de mensen ongeacht leeftijd en achtergrond. Deze verbinding kom ik brengen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.